Persoonlijke ontwikkelingsreis

Wat is een persoonlijke ontwikkelingsreis?

Er zijn momenten in je leven dat je antwoord wilt op bepaalde levensvragen die voorbij komen. Tijdens een heerlijke vakantie aan de Albanese Riviera zijn er voor jou 5 individuele gesprekssessies om op zoek te gaan naar het antwoord op de levensvraag welke je bezighoud. 

Met welke vragen kun je terecht?

Naast psychosociaal therapeut (counselor) ben ik tevens gediplomeerd Burn-out coach, Loopbaancoach, Kindercoach, Creatief therapeut, MatriXpractictioner en MatriXtrainer. Dit zorgt ervoor dat je met allerhande vragen terecht kunt. Van opvoedkundige vragen tot loopbaanvragen, van faalangst tot relatieproblematiek.

Wanneer vinden de gesprekken plaats?

Voorafgaand aan de reis is er een intake gesprek. Dit gesprek zal, afhankelijk van de woonplaats van de deelnemer, telefonisch of live plaatsvinden. In dit gesprek zal onze kennismaking en het bepalen van jouw doel centraal staan. De gesprekken in Albanië vinden plaats van 01/10 tot en met 06/10, in Jaroal Hotel in Saranda. Hier hebben we een eigen plekje waar we ongestoord, onder het genot van een drankje, vrij kunnen praten.

Wat zijn de kosten voor deze reis?

Afhankelijk van de reisduur, welke accommodatie je kiest en met hoeveel personen je een hotelkamer bezet komt er € 250.- voor de gesprekken bij ( bij relatietherapie € 500,- per duo). De reis boekt u via Todi Travel.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bezoek de site van Todi Travel. Hier vindt je algemene informatie over Albanië als vakantieland. Is je interesse gewekt? Vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier van Todi Travel. Geef hierbij aan dat je gebruik wenst te maken van de persoonlijke ontwikkelingsreis. Johan zal u naar aanleiding van het ingevulde formulier diverse opties aanbieden van goedkope tot middenklasse hotels.

Liever eerst kennis maken met mij?

Voel je vrij het contactformulier op deze site in te vullen voor een gratis kennismakingsgesprek.

Veel gestelde vragen:

Je wilt graag een dagje mee op excursie en dan..?

We plannen in overleg de tijden van de dagelijkse gesprekken zodat er ruimschoots tijd is om deel te nemen aan de excursies. 

Hoe groot is de groep?

De groepsgrootte van personen die de gesprekssessies volgen is niet groter dan 5 personen. 

Ik zou graag meegaan maar heb last van vliegangst?

Voorafgaand aan de reis bestaat de mogelijkheid 1 of 2 van je gesprekken in de praktijk te houden zodat je onbezorgd het vliegtuig in kunt stappen. 

Ik ben mindervalide kan ik deelnemen?

Johan kan u precies vertellen welke accommodaties er geschikt zijn voor mindervalide deelnemers. In en rond Saranda lopen de straten wat op en af en zijn er veel trappen.